#gasztronómia








Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?
 

Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?

Hány bukás fér bele egy életbe? Miért nem jó üzlet a vendéglátás? Hogyan öli meg a munkaerőhiány a magyar gasztroforradalmat? – erről beszélt a hvg.hu-nak Járosi Tamás, a tihanyi és a füredi Malackrumpli bisztrók tulajdonosa, aki sikeres ingatlancégének elbukása után döntött a romantikus fordulat, a balatoni biogazdálkodás és vendéglátás mellett.

Hercsel Adél Hercsel Adél

Gasztrobélyegek – recept
 

Gasztrobélyegek – recept

A kicsi szép. Így foodpornózás, vagyis eszeveszett ételfotózás helyett akár alternatíva is lehet kevésbé fanatikus gasztronautáknak, ha inkább bélyegeken viszik haza a más nációknál megismert új ételek emlékét.

T.S. T.S.

Ezekben a városokban a legjobb enni
 

Ezekben a városokban a legjobb enni

Egyre több felmérés jut arra az eredményre, hogy az utazók körében az egyik fő szempont a célpont megválasztásánál, milyen a gasztronómiája egy adott városnak, országnak. Most éppen úgy tűnik, a hongkongi konyhakohó mindent leköröz.

T.S. T.S.