#gasztronómia








Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?
2017. July 31. 13:30

Miért nem jó üzlet a balatoni gasztroforradalom?

Hány bukás fér bele egy életbe? Miért nem jó üzlet a vendéglátás? Hogyan öli meg a munkaerőhiány a magyar gasztroforradalmat? – erről beszélt a hvg.hu-nak Járosi Tamás, a tihanyi és a füredi Malackrumpli bisztrók tulajdonosa, aki sikeres ingatlancégének elbukása után döntött a romantikus fordulat, a balatoni biogazdálkodás és vendéglátás mellett.

Hercsel Adél Hercsel Adél

Gasztrobélyegek – recept
2017. July 12. 12:10

Gasztrobélyegek – recept

A kicsi szép. Így foodpornózás, vagyis eszeveszett ételfotózás helyett akár alternatíva is lehet kevésbé fanatikus gasztronautáknak, ha inkább bélyegeken viszik haza a más nációknál megismert új ételek emlékét.

T.S. T.S.

Ezekben a városokban a legjobb enni
2017. June 30. 14:11

Ezekben a városokban a legjobb enni

Egyre több felmérés jut arra az eredményre, hogy az utazók körében az egyik fő szempont a célpont megválasztásánál, milyen a gasztronómiája egy adott városnak, országnak. Most éppen úgy tűnik, a hongkongi konyhakohó mindent leköröz.

T.S. T.S.








Álomállás a Michelinnél: csillagosztó éttermi kém kerestetik
2017. May 05. 12:13

Álomállás a Michelinnél: csillagosztó éttermi kém kerestetik

Mit kell tudnia egy 007-es ínyenc kémnek ahhoz, hogy a világhírű Michelin cég alkalmazza? Hogy lesz valaki élet és halál ura a vendéglátásban, ahol egy Michelin csillag aranyat ér, három pedig a mennyországot jelenti? New York-ban keres csillagosztó kóstolókat a világhírű francia cég.

hvg.hu hvg.hu