#gasztronómia




Hogyan építsünk személyes márkát a neten?
 

Hogyan építsünk személyes márkát a neten?

Az énmárka egyenlő azzal, amit mások mondanak rólunk, amikor kilépünk a szobából – legalábbis Jeff Bezos, az Amazon alapítója szerint. Cikkünkben három online megmondóembert kérdezünk meg arról, hogyan építik saját brandjüket az online világban.

HVG Extra Business HVG Extra Business

Enni jó – gasztroturizmus
 

Enni jó – gasztroturizmus

Reprezentatív jellegű felmérések szerint az úti célok kiválasztásánál manapság már nemcsak a kifejezetten hedonista gourmet turistáknál szerepelnek első helyen a gasztronómiai szempontok, s csak utána a látnivalók, nevezetességek, a szellemi táplálék. Az utazók egyre inkább kíváncsiak egy-egy ország, nemzet konyhájára. Erre alapozva szerveződik most júniusban az El Bulli örökséghét Barcelonában.

Tóth Sándor Tóth Sándor



Kim Dzsong Un a tésztájával édesgeti magához Dél-Koreát
 

Kim Dzsong Un a tésztájával édesgeti magához Dél-Koreát

Nagyon fontos lépést tett Észak-Korea és Dél-Korea pénteken, a két ország megállapodott, hogy atomfegyvermentessé teszik a Koreai-félszigetet. Eme történelmi pillanatban reflektorfénybe került egy gasztrodiplomáciai húzás is: Kim Dzsong Un különleges tésztát kínált Mun Dzse Innek.

hvg.hu hvg.hu

Stílusos világnézet és küldetés
 

Stílusos világnézet és küldetés

Különleges szállások és különleges gasztroélmények a legjobb vidéki vendéglátóhelyeken - két nagyszerű szerveződés, a Stílusos Vidéki Szállodák és a Stílusos Vidéki Éttermiség. Múlt, jelen, jövő közösen.

K.É.-Gy.Zs. K.É.-Gy.Zs.


Kalauz a Michelin kalauzhoz
 

Kalauz a Michelin kalauzhoz

Hatalmas várakozás előzte meg a The Michelin Guide Main Citiez of Europe kiadvány budapesti bemutatóját. A két évvel ezelőtti Bocuse d'Or kontinentális döntő után most ismét Magyarország került a gasztro térkép fókuszába. S megkezdődött a találgatás, a reménykedés, a "jól értesültség vélelme " jegyében osztogatott fülesek 48 órája. Az eredményhirdetés után a Michelin- protokollban gyakorlatlanokban támadt pici zavar. Tisztába tesszük.

-gy- -gy-



Toplisták – gasztro
 

Toplisták – gasztro

Tudjuk, divat a toplistázás. Mindenfelé pontszámozott sorvezetők, rangsorok bukkannak fel, és a lehető legkomolyabbnak tűntetik fel magukat. Nos, nekünk eszünk ágában sincs osztani a zsugát, és kihirdetni a tutit. Csak azt mondjuk: az év során körbenéztünk, tapasztaltunk, és jó szívvel ajánlunk. Olyan helyeket, formációkat - alfabetikus sorrendben - amelyek megérdemlik most és az új esztendőben is a mindenkori vendégek figyelmét magas minőségük, értékteremtő, kiemelkedő tevékenységük alapján. Ja, és nekünk bizony hiánylistánk is van - bezárások - , fájó 2017-es veszteségekkel.

hvg.hu hvg.hu