Lengyel Miklós Vállalkozás

Világkörüli út 15 ezer forintért, egy kis csavarral

Első osztályú ellátás Párizsban vagy New York-ban, alig 6600 jenért, átszámítva 15 500 forintért. Nem csoda, ha az ár hallatán a First Airlines kezdeményezése mágnesként vonzza a turistákat. Még akkor is, ha maga az utazás nem valódi.

hvg.hu Tech

Ez lehet a magyar Tinder, van is benne fantázia

Játékos és ötletes, ráadásul nem csak randipartnert, hanem új barátokat is lehet szerezni ezzel az ingyenes magyar alkalmazással. Több ezren használják már Budapesten és olyat is tud, amit a Tinder nem.

MTI Itthon

Így segítene a kormány ismerkedni a fiataloknak

A tanulás kitolódása és a karrierépítés miatt a fiataloknak kevesebb a lehetőségük az ismerkedésre, ezen a helyzeten változtatna az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által támogatott vasárnapi táncos, ismerkedést segítő programsorozat – mondta Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

hvg.hu Shake

Randimetrót indítanának a prágai szingliknek

Ismerkedős metrókocsi járhat hetente egyszer Prágában. A cseh főváros közlekedési vállalata felmérést készít arról, mit szólnak az ötlethez az utasok – írja az Indóház.hu.

MTI Bűnügy

Teletexten ismerkedő melegeket fosztott ki egy banda, keresik az áldozatokat

Bűnszövetségben elkövetett rablás miatt indított eljárást a rendőrség három férfi ellen, akik teletexten keresztül ismerkedő melegeket fosztottak ki. Az egész országban becsaptak embereket, volt, akitől ötmillió forintnyi értéket vittek el. A rendőrök eddig 28 sértettről tudnak, és várják további áldozatok jelentkezését.


A címlapról ajánljuk