Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#starbucks

OTP Alapkezelő

Gyorséttermek, e-kereskedelem, légiközlekedés: ezekbe a részvényekbe érdemes most befektetni

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.

1 2 3 4 5 6 7
Csúfos véget ért a Doors által világhírűvé tett Morrison Hotel

Csúfos véget ért a Doors által világhírűvé tett Morrison Hotel

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Elvitelre #99: A férfiakat családapaként gyakran az nyomja előre, hogy mennyi pénzt kell hazahozni

Elvitelre #99: A férfiakat családapaként gyakran az nyomja előre, hogy mennyi pénzt kell hazahozni

Az egész világ arra figyel, mit lép jövőre Amerika

Az egész világ arra figyel, mit lép jövőre Amerika

Egyre több kalauzt és járművezetőt ér támadás a MÁV-nál

Egyre több kalauzt és járművezetőt ér támadás a MÁV-nál

Meghalt Olivia Hussey, Zeffirelli Júliája

Meghalt Olivia Hussey, Zeffirelli Júliája

Részleges tűzszünettel, de a béke reménye nélkül lép át 2025-be a közel-keleti háború

Részleges tűzszünettel, de a béke reménye nélkül lép át 2025-be a közel-keleti háború

Hajdú B. István a műtétjéről: Ismét életveszélyben voltam

Hajdú B. István a műtétjéről: Ismét életveszélyben voltam

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

A címlapról ajánljuk