#zöldség







Kösz, jól #2:
 

Kösz, jól #2: "A baktériumainkat etetjük és ők etetnek minket"

Mi az a mikrobiom és mi a kapcsolata az egészségünkkel? Miért kell ezzel foglalkozni? Miért jó ötlet a koplalás és miért kulcsélelmiszer a nyers zöldség? Legyen-e dietetikusunk? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal és Dr. Tkacsik Márta elméleti matematikussal, a Patikakert Ökogazdaság alapítójával.

hvg.hu hvg.hu

Hogyan termelhetjük meg magunknak heti három órában a zöldségeinket?
 

Hogyan termelhetjük meg magunknak heti három órában a zöldségeinket?

Mi kell egy egyszerű, de nagyszerű kerthez? Milyen növényekkel kezdjük hobbikertész karrierünket, és miért nagyon fontos a komposzt és a palántázás? Őry Barnabás biokertészt, a 3 órás kert című könyv szerzőjét kérdeztük arról, hogyan lehet kevés időráfordítással felnevelni a rendszeres odafigyelést igénylő növényeket is.

Gonda Gréta Gonda Gréta