Multimilliomossá tette apja elveszettnek hitt receptje
Pedig csak egy egyszerű street food ételről van szó.
Pedig csak egy egyszerű street food ételről van szó.
Véresen visszaküldjük, a patológiai elváltozásokkal viszont nincs bajunk, a lényeg, hogy sós legyen. A grillcsirke titkát kutattuk a belvárosban.
A klasszikus éttermek lesznek a fő haszonélvezők, a büfések meg futhatnak székeket venni.
Az internet segítségével kreált kamuéttermet az újságíró, mely hetek alatt London legmagasabbra értékelt vendéglátóhelyévé nőtte ki magát.
Az egyik legforgalmasabb helyen lévő McDonald's-ot zárták be Budapesten.
A Világ legjobb 1000 éttermének 2018-as rangsorát december 4-én igazán rangos helyen, az Élysée-palotában hirdették ki hivatalosan. A listára négy magyar hely is felkerült.
A fejlesztők azt ígérik, hogy az ország egyik leginnovatívabb irodaháza lesz a Magyar Telekom új székháza, amely a jövő év második felére készülhet el.
Magyarországon még gyerekcipőben jár a gasztrofizika és a menu engineering, Amerikában viszont már évtizedek óta külön szakmának számítanak. Az „étlapmérnökök” úgy tervezik meg a vendégek kezébe kerülő menüt, hogy azzal tartalmas üzeneteket közvetítsenek, illetve befolyásoljanak az ételválasztásban, és persze fokozottabb költésre, valamint visszatérésre bátorítsanak.
Egy szál semmiben vacsoráznak a vendégek egy új párizsi étteremben. Az ablakokon függöny van, a telefonokat kint kell hagyni a ruhatárban, a székeken cserélik a huzatot váltáskor. A pincérek viszont ruhában dolgoznak.
Három különleges fogás pár ezer forintért közép- és felső kategóriás helyeken – erről szól évente kétszer az Étterem Hét akció. Legutóbb október 9-15. között több mint 26 ezer vendég használta ki a kedvezményes lehetőséget. Most november 13-tól lehet repetázni.
A cocktail és tapas bárral kiegészített fine dining étterem a hirdetés szerint bejáratott ügyfélkörrel és know-how-val rendelkezik. A L.A. Bodegita bérleti és elővásárlási jogáért 85 millió forintot kér a mixerkirály.
Másfél mázsa lejárt, nem nyomon követhető élelmiszert, piszkot és rozsdát talált a Nébih a hajdúszoboszlói Silver Hotel éttermének konyhájában. Az ügyvezető tulajdonos és a séf részben elismerte a hibájukat, de szerintük a szabályozás sem életszerű.
Kettő az egyben: akvárium és étterem.
Darabonként 20-30 forinttal kerülnek többe a környezetbarát poharak és dobozok az eldobhatóknál. Egy magyar cég ilyenek eladásával próbálkozik, de tízből nyolc cég túl drágának tartja az ötletet.
Az első ilyen egység a Gozsdu udvarban lesz, de jövőre még két helyen nyitnának Jamie's Pizzeriát.
A Laci! Konyha nem kevésbé legendás ebédjével búcsúzik vendégeitől.
A Szigeten enni és inni nem olcsó, ezért sokan gondolják úgy, hogy a környék boltosai, kocsmárosai rengeteget keresnek az éhes, szomjas fesztiválozókon. Tényleg így van? Megnéztük.
Húsz százalékkal nőtt éttermünk forgalma- dicsekedett a főnök a helyi sajtóban Hangcsou városában, ahol a Trendy Shrimp nevű étterem furcsa kedvezményt ajánlott női vendégeinek.
Az elkövető azonosításához a lakosság segítségét kérik a terézvárosi rendőrök.