Az étterem, ahol 300 ezer forintba kerül egy steak, de közben spórolnak a fűtésen
Nőtt a profit, és nőtt az osztalék is a Salt Bae londoni éttermében, de így is spórolniuk kellett a fűtésen.
Nőtt a profit, és nőtt az osztalék is a Salt Bae londoni éttermében, de így is spórolniuk kellett a fűtésen.
Novemberben ugyanis elnökválasztás jön az USA-ban.
Megnéztük az év eddig legnagyobb gasztro durranását, a Smashyt, ahol a vendég eteti az algoritmust.
Akad olyan vendéglátós, aki már januárban 10 százalékos áremelést tervez.
Mutatjuk, hogy milyen lett a nemzetközi kávézólánc első hazai drive-thru üzlete.
Az amerikai bulvársajtó legalábbis rácsodálkozott, hogy a világ harmadik leggazdagabb embere a „pórnép" mellett evett egy étteremben.
A kolumbiai séf, José Guerrero nevével fémjelzett különleges ételek nemcsak a látószerveinket, hanem az ízlelőbimbóinkat is sokkolják, az autóval érkező sofőrök pedig akár alkoholmentes bort is fogyaszthatnak.
Több évtizednyi működés után ez volt a legjobb lépés a tulajdonos szerint.
Előfordul, hogy a pincér szívószállal viszi ki a kávét. Esetleg menet közben elveszi a tálcáról a vizet, és ő maga issza meg. És jobb, ha a vendég meg sem lepődik, ha sült hal helyett szusit tesznek az asztalára.
A legkisebb főfogás 10 euró (3800 forint), a legdrágább 22 euró (8300).
Felújították az éttermet, szombaton nyitott újra. Száz méteres sor alakult ki.
A balatonfüredi éttermet a Michelin-kalauz idén is kitüntette Bib Gourmand minősítéssel, ami a megfizethető, de kiváló minőséget kínáló konyháknak jár.
A BABA Budapest tavaly nyáron nyílt, idén június végén viszont már azt közölték a dolgozókkal, hogy másnap nem kell bemenniük.
Egy bajor család alapozta meg a „magyaros vendéglátás” világhírét. A 140 évvel ezelőtt, 1883. szeptember 23-án született Gundel Károly adaptálta a magyar konyhát az európai gasztronómiához. Arra született, hogy híres apja árnyékában éljen, de a hírneve túlnőtt még az apjáén is. Sohasem főzött, de híres ételek hosszú sorát ihlette és alkotta meg. Az ő szakácskönyveiből ismeri a világ a magyar konyhát. A páratlanul népes család élete tele volt sikerekkel és tragédiákkal. Magyar és világhírességek tömegei kötődtek a Gundelekhez és vendéglőikhez.
Az olimpiai bajnok azt állítja, kezdettől ez volt a terv a mindenmentes éttermével.
Könnyebb lesz a menü megtervezése, mielőtt valaki ellátogat egy vendéglátóhelyre – a felhasználók képein ugyanis a jövőben megjelöli az alkalmazás, hogy az étlapról mely tételről lehet szó.
Az év utolsó napjaiban még tartanak egy utolsó igazi vendéglátást az étteremben.
Rosszul tartósított szardínia mérgezett meg több vendéget is egy bordeaux-i étteremben.
Bár a KSH adatai és az egyre szélesedő társadalmi különbségek nem ezt mutatják, a magyarok nagy része télen legalább egyszer beül egy olyan étterembe, ahol a látogatását finom és különleges ételek, barátságos helyszín, udvarias kiszolgálás teszi emlékezetessé.