Megvan, melyik volt az év legjobb étterme, nem Budapesten kell keresni a listavezetőt
Ismét megválasztották a 12 legjobb magyar éttermet; a listára négy vidéki hely is felkerült.
Ismét megválasztották a 12 legjobb magyar éttermet; a listára négy vidéki hely is felkerült.
Egy kicsit északi, egy kicsit szatmári. Kiosztották a Dining Guide elismeréseit.
Az éttermet azonnali hatállyal bezárták, 66 kg élelmiszert pedig lefoglaltak az ellenőrök.
Fejlődni akart a MÁK étterem, de nem volt elég tőkéjük, ezért megkeresték Gerendai Károly cégét. A Costes Group felerészben beszállt a MÁK-ba, de a tulajdonrészhez jutott Mizsei János séf is.
A mosogató nem volt rákötve sem a folyóvízre, sem a szennyvízre, ehelyett kenyeret, fűszereket és állateledelt tároltak benne.
Azt írták, a jelenlegi gazdasági környezetben csak akkor tudtak volna nyitva maradni, ha gyengébb minőségű ételeket készítenek.
Nem Mbappé az egyetlen francia focista, akinek külsejéből viccelt csinált Mohamed Henni francia influenszer-étteremtulajdonos.
Dani García valóban Spanyolország egyik legelismertebb séfje, övé volt az első két Michelin-csillagos étterem Andalúziában, de amikor megkapta a szakma legnagyobb elismerését, nem mindennapit lépett.
Novemberben ugyanis elnökválasztás jön az USA-ban.
Megnéztük az év eddig legnagyobb gasztro durranását, a Smashyt, ahol a vendég eteti az algoritmust.
Az olimpiai bajnok azt állítja, kezdettől ez volt a terv a mindenmentes éttermével.
Könnyebb lesz a menü megtervezése, mielőtt valaki ellátogat egy vendéglátóhelyre – a felhasználók képein ugyanis a jövőben megjelöli az alkalmazás, hogy az étlapról mely tételről lehet szó.
Akad olyan vendéglátós, aki már januárban 10 százalékos áremelést tervez.
Mutatjuk, hogy milyen lett a nemzetközi kávézólánc első hazai drive-thru üzlete.
Az amerikai bulvársajtó legalábbis rácsodálkozott, hogy a világ harmadik leggazdagabb embere a „pórnép" mellett evett egy étteremben.
Az év utolsó napjaiban még tartanak egy utolsó igazi vendéglátást az étteremben.
Rosszul tartósított szardínia mérgezett meg több vendéget is egy bordeaux-i étteremben.
Bár a KSH adatai és az egyre szélesedő társadalmi különbségek nem ezt mutatják, a magyarok nagy része télen legalább egyszer beül egy olyan étterembe, ahol a látogatását finom és különleges ételek, barátságos helyszín, udvarias kiszolgálás teszi emlékezetessé.
A kolumbiai séf, José Guerrero nevével fémjelzett különleges ételek nemcsak a látószerveinket, hanem az ízlelőbimbóinkat is sokkolják, az autóval érkező sofőrök pedig akár alkoholmentes bort is fogyaszthatnak.