szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A houstoni rendőrök először azt hitték, a férfi csak hallucinál.

A houstoni rendőrséghez egy aggódó polgár telefonja futott be. A férfi egy nagyjából 160 kilós tigrist talált ketrecbe zárva egy elhagyatott házban. A férfi csak azért ment be, hogy nyugodtan elszívjon egy kis füvet. Ennek megfelelően a hatóságok először azt gondolták, hogy az a fű mégsem volt olyan kevés, és a férfi tulajdonképpen csak hallucinálta a tigrist.

Hamarosan kiderült azonban, hogy a tigris valóságos, és bár először barátságosnak tűnt, a hatóságok végül úgy döntöttek, hogy benyugtatózzák, hogy aztán átszállítsák egy állatmenhelyre.

Bár a ház elhagyatott volt, és a ketrec túl kicsi, a közelben találtak némi hús, vagyis úgy tűnt, a tigris gazdája nem teljesen hanyagolta el.

Az Egyesült Államokban nagyjából hétezer tigris él fogságban, vagyis csaknem kétszer több mint amennyi a vadon élő 3800 tigris.  

(Képünk illusztráció.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kisebbfajta káosz volt a budapesti Belvárosban a megfordított forgalmú utcák miatt

Kisebbfajta káosz volt a budapesti Belvárosban a megfordított forgalmú utcák miatt

Házakat tett a földdel egyenlővé egy nagy robbanás Baltimore-ban

Házakat tett a földdel egyenlővé egy nagy robbanás Baltimore-ban

Dögös előzetes érkezett a Wonder Woman 1984-hez

Dögös előzetes érkezett a Wonder Woman 1984-hez