szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már öten elfogadták a meghívást.

Minden rendben lesz
Annyi baljós hír van manapság, hogy mindenki vár valami jobbra, biztatóra. Így vagyunk ezzel mi is: nem dobja fel sem a home office-ban, sem a szerkesztőségben ülő újságírót a helyzet, amikor jóformán csak bajokról szóló információkat kap. Pedig van azért olyan is, aminek örülni lehet, ami megnevettet, vannak remek kezdeményezések, példaértékű kiállások. Ezeket gyűjtjük ebben a cikksorozatban.
Friss cikkek a témában

Két éve már hatalmas sikere volt a közönségtalálkozójuknak, idén pedig újra Budapestre látogatnak a Csengetett, Mylord? színészei, mégpedig az őszre tervezett Arcadia Nosztalgia Játéktermi Kiállítás keretében. Az eseményről szóló bejelentést az Index vette észre.

A sorozat színészei közül eddig öten fogadták el a meghívást: Jeffrey Holland (James Twelvetrees), Michael Knowles (Teddy), Catherine Rabett (Ms. Cissy), Susie Brann (Ms. Poppy) és Amanda Bellamy (Rose, a szobalány).

A flippertörténelemnek szentelt rendezvény szervezői a sorozat sztárjainak a meghívását azzal indokolták, hogy sokak gyerek- és fiatalkorának fontos része volt a Csengetett, Mylord?.

Készülnek arra is, hogy a járványhelyzet esetleg meghiúsítja majd a rendezvényt, de ebben az esetben visszatérítik a belépőjegyek árát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!