szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Gyakran nem lehet tartani a sétányokon a védőtávolságot.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Normafán a rengeteg kiránduló már komoly közlekedési és parkolási gondot okoz a környéken, ráadásul a sétányokon egyre nehezebb tartani a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt szükséges távolságot – jelezte a XII. kerületi önkormányzat a pénteki közleményében.

Mindezek miatt arra kérik a kirándulni vágyókat, hogy

lehetőség szerint a Normafa helyett a budai hegyek kevésbé látogatott területeit válasszák.

Az önkormányzat szerint, aki mégis a Normafát választja, ha teheti, vegye igénybe a közösségi közlekedés szolgáltatásait, mert csak korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre. Arra külön felhívták az autósok figyelmét, hogy kerüljék a tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon történő parkolást. A szabálytalanul parkolókat a Hegyvidéki Rendészet munkatársai megbüntetik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Gazeta Wyborcza: A lengyel kormány azért fenyegetőzik vétóval, mert fél

Gazeta Wyborcza: A lengyel kormány azért fenyegetőzik vétóval, mert fél

Három iPhone támogatása is megszűnhet jövőre

Három iPhone támogatása is megszűnhet jövőre