szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az igazságügyi miniszter a privátszférája védelmét kéri.

Varga Judit legújabb Facebook-posztját kivételesen nemcsak az igazságügyi miniszter jegyzi. Az aláírásnál szerepel a férje, Magyar Péter neve is. A szombat reggeli bejegyzésben a miniszter egy január végén a családja ellen indult összehangolt sajtótámadásra utal, a magánéleti kérdéseket hárítani kívánó közlemény azonban február közepén jelent meg, alig néhány órával az után, hogy a Blikk több forrásra hivatkozva azt írta: 13 év házasság után válik Varga Judit és Magyar Péter. A párnak három közös gyereke van.

A Blikk felidézi azt is, hogy a miniszter és férje alig másfél hónapja karácsonykor még a családi idillbe engedett betekintést a lapnak. Az igazságügyi miniszter kevesebb mint két hete leadott vagyonnyilatkozatában ugyanakkor még férj és feleségként szerepelnek.

Varga Judit Facebook-oldalán ez a szöveg jelent meg:

„A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter”

A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre...

Posted by Varga Judit on Friday, 12 February 2021

Varga Judit megmutatta, aki elég keményen dolgozik a Fideszért, kora középkorára révbe ér

Elég jó hozamot ért el miniszteri kinevezése óta Varga Judit. Végigvesszük, hogyan lesz kifizetődő a rajongás Orbán Viktorért.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tóta W. Árpád hvg360

Tóta W.: Perverzió Balatonhenyén

Az újraelosztásban – egy Orbán utáni Magyarországon – a jelenlegitől csak balra lehet lépni, mert ami innen jobbra van, az leesik, írja a szerző Varga Judit miniszter és férje balatonhenyei nyaralójának ügye nyomán. Vélemény.

Füves cigit osztogattak a beoltottaknak New Yorkban

Füves cigit osztogattak a beoltottaknak New Yorkban

Enyhítenek a korlátozásokon Szlovákiában

Enyhítenek a korlátozásokon Szlovákiában

Videó: Kiadta a stúdió a Mortal Kombat-film első 7 percét

Videó: Kiadta a stúdió a Mortal Kombat-film első 7 percét