szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Arra számított, hogy egy fiúval találkozhat, akin kiélheti vágyait, de őt teperték le a lesben álló készenlétisek.

Egy 42 éves gömörei férfi az interneten keresett lehetőséget arra még februárban, hogy gyermekkorú fiúval létesítsen szexuális kapcsolatot.

Csetelni kezdett olyanokkal, akik azt ígérték neki, hogy teljesítik vágyait, és visznek neki Győrbe egy fiút pénzért. Oda is ment a megbeszélt helyre, zsebében a pénzzel, de fiú helyett meglett készenléti rendőrök vártak rá, akik a felvételek tanúsága szerint egyből a földre teperték:

A férfi elfogását követően beismerő vallomást tett, majd őrizetbe vették és a letartóztatását is elrendelték. Ellene tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményért való ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználása miatt folytat büntetőeljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya - derül ki a police.hu beszámolójából.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!