szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

„Ne aggódjunk azon, mit gondolnak rólunk mások, ha megpróbáljuk megvalósítani az álmainkat” – foglalta össze a haldoklókkal folytatott beszélgetéseit az orvos.

„Fogadjátok el ezt olyasvalakitől, aki mindennap haldoklókkal van körülvéve. Ők már tényleg csak a halálra várnak” – mondja a TikTok-videójában Triphat Sahi, aki szerint általában ugyanazok a dolgok foglalkoztatják az életük utolsó napjait élőket.

Nagyon sokan bánják, hogy életükben túl sokat foglalkoztak azzal, mit gondolnak róluk mások. „Ne törődj azzal, mások mit gondolnak rólad! Ne törődj vele, kinek mi lesz a véleménye, ha kipróbálsz valamit, és ha követed az álmaidat… Bízz bennem, nem akarsz majd a halálos ágyadon visszatekinteni az életedre, és arra gondolni ... hú, tulajdonképpen másnak éltem az életem. Mások boldogságáért, mások vágyainak beteljesítéséért éltem, és soha nem volt bátorságom azt tenni, amit valójában szerettem volna. "

A videó nagyon népszerű, több mint 40 ezer lájkot kapott, rengeteg kommentet írtak hozzá. Volt, aki megköszönte az emlékeztetőt, mert mint írja, társas szorongással küzd. Mások szerint a haldoklók nem azt sajnálják, amit életükben tettek, hanem azt, amit nem tettek meg.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Élet+Stílus

Mit bántak meg nagyon a magyarok?

Van egy folyamatosan frissülő világtérkép, ahol országokra lebontva lehet böngészni, hol mit bántak meg az emberek. Számos honfitársunk is hozzászólt.