szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Így döntött rendkívüli ülésén a képviselő-testület.

Nagyon nagy kő esett le a szívünkről

– így kommentálta Lakatos Roland a pesterzsébeti képviselő-testület döntését, amelynek lényege: még két évig maradhatnak az önkormányzati szükséglakásban, módosítják az ehhez szükséges önkormányzati rendeletet.

A háromgyerekes család bérleti szerződése július 31-én járt volna le. Korábban többször is kérték, hogy hosszabbítsák meg, az önkormányzat szocialista képviselői azonban nem voltak erre hajlandók. Úgy érveltek, hogy ezzel egy olyan kaput nyitnának meg, amelyen aztán jó néhányan kopogtatnának még. A család önerőből újította fel az önkormányzati bérlakást, tartozásuk sem az önkormányzat, sem a közüzemi szolgáltatók felé nincs. Az után kerültek különösen nehéz helyzetbe, hogy középső fiuk egy évvel ezelőtt agyhártyagyulladást és vérmérgezést kapott, amputálni kellett mindkét lábát és kilenc ujját a kezén. A családról készült riportunkat itt olvashatja el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lázár János: Először is, Orbán Viktor örök

Lázár János: Először is, Orbán Viktor örök

Ötven napja van lélegeztetőgépen Bányai Gábor fideszes képviselő

Ötven napja van lélegeztetőgépen Bányai Gábor fideszes képviselő

A MÁV a járvány előtti utasforgalomra számít a nyáron a Balatonnál

A MÁV a járvány előtti utasforgalomra számít a nyáron a Balatonnál