szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A főváros hétfőn megadta az engedélyt a rikkancsos terjesztéshez szükséges közterület-használati engedélyt, így szerdán megjelenhet a Pesti Hírlap.

A Media1 információi szerint egyelőre egyszeri alkalomra szóló engedélyt bocsátott ki a városháza a lap számára.

Eredetileg pénteken, december 6-án jelent volna meg az új ingyenes budapesti napilap, a Pesti Hírlap legelső száma, de ez végül mégsem történt meg. Milkovics Pál, a lap tulajdonosa azt mondta, nem kapták meg a terjesztési engedélyeket, így a megjelenést kénytelenek voltak elnapolni.

A Media1 szerint a rendszeres megjelenésre vonatkozó engedély megszerzése még hátravan, ahhoz, hogy 2020. január 13-tól minden nap megjelenhessen a Pesti Hírlap, erre még szükség lesz. Idén csak egy szám fog megjelenni, ez lesz a szerdai.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kézilabda-vb: újabb győzelem után negyeddöntős a magyar válogatott

Kézilabda-vb: újabb győzelem után negyeddöntős a magyar válogatott

Feloldották a kijárási tilalmat Portugáliában az elnökválasztás kedvéért

Feloldották a kijárási tilalmat Portugáliában az elnökválasztás kedvéért

Meghalt Walter Bernstein

Meghalt Walter Bernstein