szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

"Zöld" konyhákat tervez az amerikai Bazzéo cég: a gondosan tervezett...

"Zöld" konyhákat tervez az amerikai Bazzéo cég: a gondosan tervezett berendezések döntő részben újrahasznosított anyagokból készülnek. Emellett környezetbarát technológiát alkalmaznak, a festékek például nem tartalmaznak mérgezőanyagokat, nehézfémeket - és más megoldásokkal is igyekeznek óvni a természetet.

 A fotókon látható, Gaia nevű (Földanya) kollekciójuk a  New York-i stílust követi, egyszerre modern és elegáns. A központi pult - itt tallható a tűzhely és mosogató - mellett fontos szerepük van a tolóajtós szekrényeknek, nem csak szépek, hanem a konyhai gépek, eszközök egy részét is ezek rejtik. A kiegésíztőként zöld szín a cég filozófiájára utal.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!