szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Albert István tájékoztatása szerint a lakatlan családi ház melléképülete január 2-án éjszaka égett le, majd 4-én...

Albert István tájékoztatása szerint a lakatlan családi ház melléképülete január 2-án éjszaka égett le, majd 4-én hajnalban a főépület is a lángok martalékává vált. Mindkét esetben a tűzvizsgálati szakvélemények alapján, szándékos gyújtogatás miatt indított eljárást a rendőrség. Az épületben mintegy ötmillió forintos kár keletkezett.

Hétfőn gyanúsítottként hallgatták ki az ingatlan tulajdonosát és egy másik, a gyújtogatásban feltehetően részt vevő embert. Az eddig adatok szerint alappal feltételezhető, hogy a tulajdonos a háza felgyújtásával a biztosítótól remélt kártérítési összeget akarta megkapni.

A rendőrség mindkét embert őrizetve vette és indítványozta az előzetes letartóztatásukat; egyelőre közveszélyokozás bűntett kísérletének elkövetésével gyanúsítják őket - tette hozzá a sajtóügyeletes, aki a gyanúsítottakról és az esetről további információkat nem közölt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!