szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A magyar tulajdonosok kezében lévő szálloda 530 millió forintos európai uniós támogatással, az Európai Regionális...

A magyar tulajdonosok kezében lévő szálloda 530 millió forintos európai uniós támogatással, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával elkészült fejlesztéseinek első ütemét - két 200 négyzetméteres, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciatermet és egy Snack & Bowling Bárt - az idén tavasszal már átadták. Ezzel az Azúr a vidék egyik legnagyobb konferenciaterem-kapacitással rendelkező szállodája lett.

A beruházás második ütemeként elkészült, szeptember másodikán nyitó új szárnyban, a Hotel Azúr Prémium névre keresztelt épületben 49, nagyrészt balatoni panorámával rendelkező, egyedi belsőépítészeti megoldásokat felsorakoztató szállodai szoba és lakosztály épült. A szárny különlegessége egy 1800 négyzetméter alapterületű, exkluzív wellness-központ úszó- és élmény- medencékkel, tóra néző, 12 elemes szauna-parkkal és egyedi spa kezelésekkel.

A bővítéssel 313 szobára, és 750 férőhelyre emelkedik a szálloda kapacitása. Az Azúr az elmúlt két hónapban közel 90 százalékos telítettséggel üzemelt, ez hasonló az előző évi adatokhoz.  

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

A Mátrában is lesz luxus hotel

A beruházó azt közölte lapunkkal, hogy elkezdődtek az egyeztetések a potenciális beszállítókkal, neveket azonban nem...