szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Túl sok a szabadtéri tüzek száma.

Túl sok a szabadtéri tüzek száma. Azonnali hatállyal elrendelte az általános tűzgyújtási tilalmat az illetékességi területén a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőjének javaslatára.

 

Az utóbbi időben ugrásszerűen megnövekedett a szabadtéri tüzek száma - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Rinyu Zsuzsanna tájékoztatása szerint tilos a tűzgyújtás még a kijelölt tűzrakóhelyeken is, valamint a közút és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag- és gazégetést is.

Az erdőben kirándulóknak, a mezőgazdasági területeken dolgozóknak, a közúton és vasúton utazóknak fokozottan ügyelniük kell arra, hogy égő cigarettacsikket ne dobjanak el. Aki a tűzvédelmi rendelkezéseket megszegi, szabálysértést követ el - tette hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!