szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az agrártárgyalások nem kezdődtek meg a demonstrációs bizottság által megjelölt időpontban, de a két fél megbízottai nem sokkal kilenc óra óta egyeztetnek arról: milyen lépéseket tegyenek a szakértői egyeztetések folytatására.

Meg nem erősített hírek szerint a demonstráló gazdák nem kívánnak tüntetni 11 órakor a Kossuth téren.

Szombaton este Jakab István, a Magosz elnöke kijelentette, hogy vasárnap reggel kilenc órára várják a földművelésügyi minisztérium tárgyaló delegációját az agrárgazdasági kutatóintézetben. A minisztérium vezetői viszont azt közölték, hogy tíz órára a minisztériumba várják a gazdák megbízottait szűk körű egyeztetésre.

A kormányzati megbízottak többször megerősítették, hogy csak akkor hajlandóak folytatni a tárgyalásokat, ha azokat nem zavarják tüntetések, tiltakozó akciók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

További agrártárgyalások

Folytatódtak az érdemi tárgyalások a demonstráló gazdák és az agrártárca megbízottjai között az Agrárgazdasági Kutatóintézetben.

MTI Itthon

Befejeződtek az első napi agrártárgyalások

A követelések áttekintése nem fejeződött be, erre várhatóan a pénteki tárgyalási fordulóban kerül sor, amely kilenc órakor kezdődik ugyanazon a helyszínen, mint ahol csütörtökön a megbeszélések folytak.

Hét nap

ÚJABB AGRÁRTÜNTETÉS

Február 21-ére tette át demonstrációinak kezdetét a Magyarországi Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége...

Metróként érkezne a vonat a ferihegyi reptérre

Metróként érkezne a vonat a ferihegyi reptérre

Ön milyen Nagykörutat szeretne? Az önkormányzat online kérdőívén elmondhatja

Ön milyen Nagykörutat szeretne? Az önkormányzat online kérdőívén elmondhatja

Kelet és Nyugat ütközőzónájáról, vagyis rólunk szól a Ludwig Múzeum új kiállítása

Kelet és Nyugat ütközőzónájáról, vagyis rólunk szól a Ludwig Múzeum új kiállítása