szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Hamis márkajelzésű ruhákat és közbiztonságra veszélyes eszközöket foglaltak le a vámosok egy budapesti piacon - közölte a Vám- és Pénzügyőrség szóvivője.

Sipos Jenő közleményében azt írta, négy pavilonban több mint ötezer különféle márkajelzésű és fajtájú, márkavédelem alatt álló ruházati terméket találtak a szerdai ellenőrzésük során. A ruhák az előzetes szaktanácsadói vélemény szerint a vásárló megtévesztésére alkalmas hamisítványok.
 
Az egyik elárusítóhelyen a pénzügyőrök a közbiztonságra veszélyes eszközökre is bukkantak. A sokkolóból, dobócsillagból, gázsprayból, boxerből és viperából álló kollekció értéke több mint ötvenezer forint.
 
A vámosok ez utóbbiakat és a tízmillió forint értékű ruhákat lefoglalták, három elárusító férfi ellen pedig áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Viperával és fegyverrel raboltak ki egy szórakozóhelyet

Fegyverrel rabolt ki két férfi egy székesfehérvári szórakozóhelyet hétfőre virradóra; az elkövetőkről és a rablás körülményeiről felvételeket készített a vendéglátóhely belső kamerája - közölte a rendőrség.

MTI Itthon

Új védőeszközöket vettek át a rendőrök

Új típusú védőeszközökből álló felszerelését vette át húsz rendőr az újságírók jelenlétében a Rendészeti Biztonsági Szolgálat Kerepesi úti bázisán szerdán.

MTI Itthon

Fegyelmi indult egy viperát hordó rendőr ellen

Fegyelmi eljárás indult egy rendőrőrmester ellen, aki az Astoriánál még pénteken, egy csapaterőben mozgó rendőri alegység tagjaként elejtett egy - a köznyelvben viperának nevezett - teleszkópos botot - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

HavariaPress Itthon

Titkolja a rendőrség a viperás őrmester büntetését

Nem árulja el a rendõrség, milyen "súlyos fenyítésbe" részesítette a budapesti rendőrfőkapitány azt a rendőr őrmestert, aki az október végi hídfoglalás idején egy "viperát" tartott magánál - értesült a HavariaPress.

Marabu Féknyúz: Mit üzennek ötvenhat hősei a fiataloknak?

Marabu Féknyúz: Mit üzennek ötvenhat hősei a fiataloknak?

Közel hatvanmillió forintnyi kábítószert foglaltak le a rendőrök egy buszon

Közel hatvanmillió forintnyi kábítószert foglaltak le a rendőrök egy buszon

A magyarok közel felét anyagilag hátrányosan érintette a járvány

A magyarok közel felét anyagilag hátrányosan érintette a járvány