szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A világ legsikeresebb nemzeti konzultációja szinte vidám hangulatú sorosos tévészpotot szült. A világ legbefolyásosabb milliárdosa mosolyog, és még egy kedves társasjáték nevét is megidézi a kormány a társadalmi célú hirdetésben.

"Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjának" témái mentén indít új kampányt a kormány. Ennek részeként új közterületi plakátokat is közzétesznek, amelyek fő üzenete, hogy a magyarok 99 százaléka egyetért, bár a friss közvélemény-kutatások egészen mást mutatnak. A kormány persze vélhetően arra céloz, hogy akik visszaküldték a konzultációs ívet, azok 99 százalékban hasonló válaszokat adtak, ami a kérdések ismeretében nem meglepő.

De van itt egy új Soros-fób tévészpot is. A szüzsé a szokásos: a TÁRSADALMI CÉLÚ hirdetésben előbb semmire sem hivatkozva közlik, hogy a magyarok 99 százaléka elutasítja a bevándorlást, majd megjelenik Soros György (mintha az elmúlt hónapok kampánya után bárkinek is be kellene mutatni), aki konkrétan "a világ legbefolyásosabb milliárdosa". Nyilván ő maga az 1 százalék. Ez után sötétebb bőrszínű emberek őrjöngenek rendezetlen utcákon, majd gyors vágással a szép és rendezett drótkerítéses magyar határon vagyunk, amit Soros fel akar számolni. Ez után jön a kedvenc képkockánk:

©

Mert itt tudjuk meg, hogy mit kell éreznünk.

Míg a magyar ember jogosan felháborodik, az ördögi Soros a következő képkockán szélesen mosolyog. Nyilvánvaló, hogy tönkretenné Magyarországot. Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén – artikulálja a kormány a filmecske végén a társadalmi célt.

A videót a Vastagbőr blog tette közzé, hogy önnek emiatt semmiképp ne kelljen bekapcsolnia a tévét.

A korábbi Soros-reklám sajnos sokkal sötétebb hangulatú volt, talán mert akkor még előtte voltunk a világ legsikeresebb nemzeti konzultációjának.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rekordot döntött, de otthagyja az Instagramot David Attenborough

Rekordot döntött, de otthagyja az Instagramot David Attenborough

Radar360: Helyzet van a választási törvény és George Clooney körül

Radar360: Helyzet van a választási törvény és George Clooney körül

Négyezren váltották vissza a vasúti vagy buszbérletüket

Négyezren váltották vissza a vasúti vagy buszbérletüket