szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sallai káromkodott, aztán egy nagy csattanás hallható.

A 444.hu kapott egy hangfelvételt azokról a pillanatokról, amelyeken hallható Hadházy Ákos LMP-s társelnök megtámadása. A néhány másodperces felvételen 16 másodpercnél jön az a rész, ahol Sallai káromkodva támad Hadházyra.

"Bazdmeg, ne mosolyogjál, mert pofánbaszlak" - mondta Sallai, majd hallatszik egy széknek a csattanása, az ülés egyik résztvevője egyre erősebben kiabálja, hogy Robi, Robi, majd Sallai még odavet egy "hülye seggfejet" is.

Sallai az egyéni jelöltek visszalépése miatt indított fegyelmi tárgyaláson ragadta meg Hadházy székét, és a földre lökte. Hadházy kórházba került - az esti tüntetésen már ott volt -, Sallai bocsánatot kért, de azt állította, Hadházyt nem ütötte meg.

Sallai ellen a párt fegyelmi eljárást indított. Sallai a párt titkára, hiába szólította fel Szél Bernadett lemondásra, ezt nem tetette meg. Ezért az elnökség több tagja lemondott, hogy rendkívüli tisztújítást lehessen tartani.

A párbaj valójában az LMP illetve a baloldal jövőjéről szólt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amerika már hetek óta választ, és sokáig fog szavazatokat számolni

Amerika már hetek óta választ, és sokáig fog szavazatokat számolni

Megemelik az egészségügyi dolgozók bérét Csehországban

Megemelik az egészségügyi dolgozók bérét Csehországban

Jeff Bridges bejelentette, hogy limfómával kezelik

Jeff Bridges bejelentette, hogy limfómával kezelik