szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A kinevezés előtt azért a belügyminiszter kikéri a Csongrád Megyei Közgyűlés véleményét is.

Magyarország belügyminisztere – az országos rendőrfőkapitány javaslatára – a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének Dakos József r. dandártábornokot kívánja kinevezni 2018. november 1-jei hatállyal – olvasható a BM közleményében. Mint írják, a kinevezés érdekében a belügyminiszter kikéri a Csongrád Megyei Közgyűlés véleményét. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével 2018. november 1-jétől dr. Fellegi Norbert r. ezredest tervezi megbízni a belügyi tárca vezetője.

Mint arról beszámoltunk, Pintér Sándor belügyminiszter október 1-jei hatállyal kinevezte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vezetőjének Terdik Tamás ezredest. A tárca szeptember elején tudatta, hogy a hónap végén távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány, Bucsek Gábor, akinek vezetői kinevezését saját kérésére vonta vissza a belügyminiszter.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
10 dolog, amire érdemes felkészülni, ha vállalkozása van!

10 dolog, amire érdemes felkészülni, ha vállalkozása van!

Meddig fújják az ismeretlen elektromos autógyártók tőzsdei lufiját?

Meddig fújják az ismeretlen elektromos autógyártók tőzsdei lufiját?

Így forgatja fel Afrika szarvát egy Nobel-békedíjas

Így forgatja fel Afrika szarvát egy Nobel-békedíjas