szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tényfeltáró vizsgálatot lezárták.

Tényfeltáró vizsgálatot indított az ORFK azután, hogy a hvg.hu megírta, a soroksári futónő feltételezett gyilkosa öt éve börtönben ül, és bevonulásakor nála volt a nő mobiltelefonja, azt leadta letétbe. A férfit lopás miatt kapták el és ítélték el.

Megkérdeztük az ORFK-t, lezárult-e a vizsgálat, mire annyit írtak:

az elrendelt vizsgálat befejeződött, annak megállapításaiból a rendőrség a következtetéseket levonta. A vizsgálat eredményéről a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad.

Visszakérdeztünk, hogy miért nem, illetve a "következtetések levonása" után felelősségre vontak-e valakit, de azt írták, ennél többet nem akarnak mondani.

A Blikk ma írt arról, ha a rendőrség nem hibázik, és elkezdi köröztetni a családanya telefonját, évekkel korábban elkaphatták volna a gyilkossággal gyanúsított férfit. A cikkből nem derült ki, hogy ezt a tényfeltáró vizsgálat eredménye alapján írták-e.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt a teliholdas videóklip Péterfy Boriéktól

Itt a teliholdas videóklip Péterfy Boriéktól

Ez történt: Lenyűgöző fotókat kaptunk a Marsról

Ez történt: Lenyűgöző fotókat kaptunk a Marsról

Ég a berek Fonyódnál

Ég a berek Fonyódnál