szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bár a tanárok helyzete a mélypontra jutott, a koronavírus felülír mindent.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A Pedagógusok Szakszervezete és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint most a koronavírus-járvány megfékezése a fő feladat, ezért határozatlan időre felfüggesztik a sztrájktárgyalásokat az Emberi Erőforrások Minisztériumával – írták közös közleményükben a szakszervezetek.

A PSZ és a PDSZ emlékeztetett, hogy az oktatásban dolgozók helyzete az elmúlt években sok szempontból és elfogadhatatlan módon a mélypontjára jutott, most mégis arra koncentrálnak, hogy segítsenek a koronavírus-járvány terjedésének lassításában.

A két szakszervezet bízik abban is, hogy a koronavírus elleni küzdelem után a közszolgálat egésze, ezen belül az oktatási dolgozók is megkapják végre a méltó erkölcsi és anyagi elismerést.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!