szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két méteren keresztül húzta a földön a nőt.

Előbb az élettársát verte meg a nyílt utcán, majd egy autóban okozott kisebb kárt egy férfi, aki ellen garázdaság és rongálás vétsége miatt indított eljárást a Tatabányai Járási Ügyészség - áll az ügyészség közleményében.

A vádirat szerint a férfi és élettársa 2020. április 4-n a járdán sétálva kezdtek vitatkozni, az ittas állapotban lévő férfi előbb kiabált a nővel, majd többször megütötte és kétszer meg is rúgta. A nő a földre esett, majd a férfi két méteren keresztül húzta a járda melletti fűre, ahol kiabálva szidta a nőt. Az ügyészségi közlemény szerint a nő nem sérült meg.

A férfi ezek után kiment az útra, ahol vészfékezéssel állt meg egy autó. Ennek a motorházára felugrott, ezzel összesen 78 ezer forint kárt okozott az autóban.

Az ügyészség börtönbüntetést kért a visszaeső vádlottra.

 

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Komoly indokkal kérvényezhetik a gyerekek távolmaradását a szülők

Komoly indokkal kérvényezhetik a gyerekek távolmaradását a szülők

Elhunyt 245 beteg, 8053 az új fertőzött

Elhunyt 245 beteg, 8053 az új fertőzött

Szólt a rock, gyártottak kézifegyvert, most Demeter Szilárd dönt az Andrássy-palota sorsáról

Szólt a rock, gyártottak kézifegyvert, most Demeter Szilárd dönt az Andrássy-palota sorsáról