szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csak kétjegyű számot enged a honlap egyelőre.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Csak kétjegyű számot lehet beírni az internetes vakcinaregisztrációs űrlap életkor rubrikájába, vagyis csak 100 évnél fiatalabbak regisztrálhatnak – számolt be a II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely Facebookon.

Őrsitől állítása szerint levélben kértek segítséget, így arra kérte a kormányt, javítsa a hibát, hogy a legidősebbek is gyorsan és könnyen regisztrálhassanak a családjuk segítségével.

Nem lehet 100 éves kor felett védőoltásra regisztrálni! Polgármesterként mindig felemelő és megtisztelő, amikor 100....

Közzétette: Őrsi Gergely – 2021. január 17., vasárnap

A nyugdíjasok postán is regisztrálhatnak védőoltásra, bár arról továbbra sincs egyértelmű tájékoztatás, kötelező-e a regisztráció az oltáshoz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több tucat házban tett kárt az Angliában felrobbantott egytonnás német bomba

Több tucat házban tett kárt az Angliában felrobbantott egytonnás német bomba

Egy nap alatt 130-an haltak bele a koronavírus-fertőzésbe

Egy nap alatt 130-an haltak bele a koronavírus-fertőzésbe

UNICEF: Oktatási vészhelyzet van

UNICEF: Oktatási vészhelyzet van