szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sarah Paulson nem érti az értetlenkedést.

Sarah Paulson 2015 óta van együtt Holland Taylorral. Mindketten színésznők, csak épp az egyikük 43, a másikuk 75 éves. És egyiküket sem érdekli a korkülönbség. Annál inkább a sajtót, amely most megint felhozta a témát, Sarah Paulsonnak így egy interjúban kellett ismét elmondania: „Ha bárki időt akar szentelni annak a gondolatnak, hogy furcsa vagyok, amiért a világ legnagyszerűbb emberét szeretem, akkor ez az ő problémájuk. Én egyszerűen csak jól vagyok.”

A színésznő felidézte, hogy korábban mások figyelmeztették arra, hogy a nyilvánosság előtt óvatosnak kell lennie, attól tartva, hogy a kapcsolata esetleg negatívan befolyásolná a karrierjét. „Nem is értettem, ez soha nem fordult meg a fejemben.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!