szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Meglepő kitüntetést kapott a hegedűművész.

A Honvédelemért Kitüntető Cím I. fokozatát vehette át Mága Zoltán a magyar honvédelem napja alkalmából – írja a Blikk. A hegedűművész a honvédelem ügye érdekében végzett tevékenységéért részesült az elismerésben. A lapnak azt mondta, felemelő érzés volt átvenni a díjat, főleg, hogy David B. Cornstein amerikai nagykövet is jelen volt.

A Blikk rövid interjújából kiderült az is, hogy mégis miért kapta a kitüntetést. Eszerint: „Évek óta nagyon szoros kapcsolatot ápolok a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjával, és ha lehetőségem adódik, nagy örömmel hívom meg koncertjeimre azokat az orvosokat és ápolókat, akik a betegekért dolgoznak. Rendszeresen támogatom több megyei kórház munkáját, és több jótékonysági koncertet is adtam azon katonák emlékére, akik szolgálatteljesítés közben vesztették életüket.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fölényes győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott

Fölényes győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott

Meghalt Kriza Ákos

Meghalt Kriza Ákos

Húsz év alatt kiderült, hogy „bontani nagyon szeretnek a magyarok”

Húsz év alatt kiderült, hogy „bontani nagyon szeretnek a magyarok”