szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kényszerű járványszünet után premierrel tér vissza a színház.

Az Átrium augusztus 26-án döntött úgy, hogy a nézők és a fellépők biztonsága érdekében szeptember 5-ig nem tart rendezvényeket. A terek fertőtlenítése, illetve két hét kényszerű egészségvédelmi és járványmegelőzési szünet után azonban újra tartanak előadásokat, és rögtön egy premierrel térnek vissza: David Javerbaum Isteni végjáték című darabjának főszerepében Alföldi Róbert lesz látható.

Szeptemberben Alföldi Róbert után Hernádi Judit (A félelem megeszi a lelket) és Péterfy Bori (Az öldöklés istene) is visszatér az Átrium színpadára. Szeptember 10-én az Újságmúzeum Live című produkció mutatkozik be az Átriumban, a nagysikerű Újságmúzeum Facebook-oldal színházi változataként.

Sok más színházhoz hasonlóan az előadások alatt az Átrium teljes területén kötelező lesz a maszk viselése a közönség és a munkatársak számára is.

Az Isteni végjáték bemutatójára szeptember 11-én kerül sor. A biztonsági okokból elmaradt előadásokat októberben pótolja a színház.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb tízmilliók állása került veszélybe a koronavírus miatt

Újabb tízmilliók állása került veszélybe a koronavírus miatt

Magyarországon az új VW Tiguan

Magyarországon az új VW Tiguan

Rendeletet adott ki a kormány: akármit dönt a főváros, beépíthető a Városliget

Rendeletet adott ki a kormány: akármit dönt a főváros, beépíthető a Városliget