szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szabályalkotó testülete, az IFAB (International Football Association Board) Walesben ülésezett a héten, ahol újratárgyalták a modern technológia alkalmazásának lehetőségét a futballpályákon. A szervezet meghatározta a kritériumait a videóbíró-rendszereket illetően - olvasható a Sportsmarketing.hu oldalon.

A FIFA a nyári dél-afrikai labdarúgó világbajnokság során került a közvélemény nyomása alá a mérkőzések eredményeit befolyásoló játékvezetői tévedések miatt, amelyek a fejlett technológia használatával elkerülhetők lettek volna. A nemzetközi szövetség a torna után határozott úgy, hogy még idén újra megvizsgálják a videóbíró bevezetését. A labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB a soros walesi ülésén megerősítette a FIFA szándékát, és a jövő hónap végére tűzte ki a határidőt, ameddig a pályázatokat várja. Mik a kritériumai a gólbíró-rendszernek? A Sportsmarketing.hu oldalon megtudhatja.
hvg.hu Napi merítés

A Liverpool eladása körül hatalmas botrányok vannak

Régóta húzódik az angol Premier League egyesület eladása. Az amerikai tulajdonosok és az angol igazgatótanács különböző állásponton vannak, két kontinens tárgyalótermeiben folynak a bírósági perek - olvasható a Sportsmarketing blogon.

hvg.hu Napi merítés

Az új Feyenoord-stadion lehet a környezetvédelem bajnoka

Az Eneco, a holland energiavállalat által végzett kutatás szerint a Feyenoord új stadionja lehet a leginkább környezetbarát komplexum Európában. A gyors technikai fejlődésnek köszönhetően a 2017-re tervezett átadásig akár a teljes önellátóság is elérhető lesz az energiafelhasználás terén - olvasható a Sportsmarketing blogon.

hvg.hu Napi merítés

Sikeresen cserélt gazdát a Liverpool

Hosszú, bonyodalmakkal tarkított értékesítési procedúrát követően cserélt gazdát a Premier League-ben szereplő patinás múltú Liverpool - olvasható a Sportsmarketing oldalon.

hvg.hu Napi merítés

Mit lehet tudni a focivébé kabalafigurájáról?

Az 1966 óta tartó hagyománynak megfelelően az idei dél-afrikai labdarúgó világbajnokságnak is van hivatalos kabalája, amely a Zakumi névre hallgató leopárd. A Sportsmarketing oldal annak járt utána, mit tudhatunk erről a figuráról.

hvg.hu Napi merítés

Elstartolt a gólöröm-szépségverseny

A Burger King szponzori megállapodást kötött a spanyol bajnoksággal: díjazzák a szurkolók szavazatai alapján legeredetibbnek ítélt gólünneplést - olvasható a Sportsmarketing oldalon.

A jegybank Monetáris Tanácsa: Ne ránk figyeljenek!

A jegybank Monetáris Tanácsa: Ne ránk figyeljenek!

30 mp alatt leöli a koronavírus 99,9%-át több szájvíz – de figyeljen oda, mit csinál

30 mp alatt leöli a koronavírus 99,9%-át több szájvíz – de figyeljen oda, mit csinál

Novák Hunor szerint rosszul oltották be Orbán Viktort

Novák Hunor szerint rosszul oltották be Orbán Viktort