szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az NBA közzétette, hogy az All-Star-hétvégén ki lesz az a négy játékos, aki a zsákolóbajnokságon részt vehet. Brent Berry után Blake Griffin lehet a második fehér játékos, aki a verseny története során elnyeri a címet - olvasható a Pálya szélén blogon.

Az idei zsákolóbajnokság meghívottjai a következők: Blake Griffin a Los Angeles Clippersből, Serge Ibaka az Oklahoma City Thunderből, Javale McGee a Washington Wizardsból, valamint Brandon Jennings a Milwaukee Bucksból. Négy kosárlabdázóból három magas poszton játszik, ami azért szokatlan, mert általában bedobó poszton játszó játékosok szokták a látványos légi bemutatókat tartani. McGee-től és Ibakától is hatalmas zsákolásokat láthattunk idén, bár kérdéses, hogy a közönség vajon a zsákolóbajnokságon is az erőteljes, kemény zsákokra kíváncsi, vagy jobban preferálnák az „alacsony” kétméteresek levegőakrobatikáját. Részletekért látogasson el a blogra.

hvg.hu Sport

Videó: már tízévesen a világ legjobb kosarasának készült

Jordan McCabe még csak tizenkét éves, de felnőtteket megszégyenítő módon bánik a kosárlabdával. Már tízéves kora óta lép fel profi meccsek szüneteiben Amerikában, ezen a héten pedig ő lett a "Kis Hős" egy tévéműsorban. Nézze meg, miért!

Tovább csökkent a napi új fertőzöttek száma Kínában

Tovább csökkent a napi új fertőzöttek száma Kínában

Kémkedhetnek az iPhone-os appok? Az Apple szerint ez nem gond

Kémkedhetnek az iPhone-os appok? Az Apple szerint ez nem gond

Visszavonul Sarapova

Visszavonul Sarapova