szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Miközben egyre több szempont alapján is hullámvölgyben tévelyeg az ország, azért szerencsére vannak még területek...

Miközben egyre több szempont alapján is hullámvölgyben tévelyeg az ország, azért szerencsére vannak még területek, ahol létrejöttek irigylésre méltó, példaértékű, minőségi munkák. Belsőépítészeink például idén sem voltak restek, és élhető, sőt, zsigerileg átélhető, izgalmas tereket hoztak létre, amiket bármikor szívesen mutogatnánk az amerikai nagybácsi feleségének.

A hg.hu a mai napon összeszedte, mik voltak ezen a területen a legkiemelkedőbb projektek, és összeállított egy Top 10-es listát, amiben ugyanúgy helyet kapott a finomságokkal házaló Nostro Gastronomy beltéri dizájnja, mint a szupertrendi új hely, a Doboz.

Hogy ezeken kívül még mik, arról itt lehet olvasni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!