szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha valakinek túl forró volt a nyár ahhoz, hogy biciklizzen, ősszel igazán nyeregbe pattanhat. Az új élethez ajánlunk öt kerékpáros kiegészítőt.

1. Ha nemcsak biciklizni szeret, de a növényekkel is jóban van, ötvözheti a kettőt. Egy kis tubusba ültetett növényt fel lehet szerelni a vázra egy műanyag zsineggel, így pedig akkor éri majd fény és friss levegő a virágot, amikor Ön akarja.

©

2. Az alkoholfogyaztás és a biciklizés természetesen ütik egymást, de ha mégis több üveg sört szeretnénk eljuttatni egy kerti partira, vagy egy baráti piknikre, jól jöhet az alábbi vázra szerelhető, hatrekeszes táska.

©

3. Melyik női bringásnak ne dobbanna meg a szíve ezt a lakatot látván? Ami a biztonságot illeti, sokat nem várhatunk tőle, de a design elsőrangú.

©
4. Az alábbi találmány főleg a gyerekeknek lehet szórakoztató. A szerkezet lényege, hogy egy színes krétát erősítünk a hátsó kerékhez, így egyértelműen nyomot hagyhatunk a világban.
©
5. Ha bringázás közben szükségünk van az okostelefonunkra, de nem akarunk megállni telefonálni, vagy ellenőrizni a GPS által javasolt útvonalat, van megoldás.
©
További biciklis kiegészítőket itt talál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!