szerző:
life-style.hu

Arról a projektről viszont már csak a beavatottak tudtak, ami miatt ezt követően Berlinben még egyszer a kamerák elé...

 Arról a projektről viszont már csak a beavatottak tudtak, ami miatt ezt követően Berlinben még egyszer a kamerák elé állt. Michael Haussman rendezővel ugyanis TV-reklámot forgatott, amellyel március elejétől cipőkollekcióját népszerűsíti Európában.

A "5th Avenue by Halle Berry" elnevezésű kollekcióban 40 könnyű nyári, ugyanakkor elegáns és nőies modellt találunk. És míg új filmjének költségvetése igencsak felsőkategóriás - minden idők legdrágább német filmprodukciójáról van szó - cipőkollekciója abszolút megfizethető. A modelleket kizárólag Európa legnagyobb cipőkereskedelmi lánca, a DEICHMANN kínálatában találhatjuk meg, 21 európai országban.

Az együttműködést hivatalosan 2012. január 24-én jelentették be az esseni Grugahalléban, a DEICHMANN egyik céges rendezvényének alkalmával. "Nagyon örülünk, hogy Halle Berry velünk dolgozik. Nagyszerű művésznő és nemzetközi stílusikon" - kommentálta az új együttműködést Heinrich Deichmann, a cég tulajdonosa. "Halle Berry-t természetes stílusával a divat abszolút hiteles nagykövetének tartjuk, aki kollekciójával számos nőt inspirálhat majd."

Az Oscar-díjas színésznő számára a cipők nemcsak egyszerű ruhadarabok. "A cipők a személyiség kifejezői. Sok mindent elmondanak a viselőjükről. Ha a frizura és a cipő rendben van, akkor a többi is rendben van." Halle Berry számára ezzel a kollekcióval, saját elmondása szerint, "egy álom vált valóra. Melyik nő ne szeretné a saját nevét látni egy cipőkollekción? Fantasztikusan jó érzés."

A cipők kiválasztásáról Halle Berry a következőket mondta: "5th Avenue-kollekcióm engem is inspirál. A cipők nemcsak könnyűek, viseletük is kellemes - mindenki számára. Divatosak és megfizethetőek, ez a kollekcióm lényege." A modellek éppen ezeknek a kritériumoknak felelnek meg: az éktalpú peeptoe-k (nyitott orrú cipők), az éksarkú pántos szandálok és szlingek (sarokpántos szandálok) éppúgy kombinálhatók háromnegyedes farmerokkal és laza pólókkal, mint maxi-ruhákkal, amelyek ebben a szezonban rendkívül színesek és feltűnőek is lehetnek.

A tavaszi/nyári kollekció darabjai 2012. március 5-től vásárolhatóak meg Európa 21 országának üzleteiben. Az árak 8990,- és 12900,- Ft között mozognak, táskákat 7990,- Ft ártól találunk. A DEICHMANN az elmúlt években dobott már piacra kollekciókat. nemzetközi színtéren a Pussycat Dolls, a Sugababes és Cindy Crawford együttműködésével is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!