szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Marilyn Monroe óta tudvalevő, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja, és ez a viszony az évek múlásával semmit sem...

Frederique Constant Maxime Manufacture Automatic Lady Chocolate

Marilyn Monroe óta tudvalevő, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja, és ez a viszony az évek múlásával semmit sem változott. Vitathatatlan tény azonban, hogy a mai nőnek van még néhány jó „barátja”, és köztük igen előkelő helyet foglal el a csokoládé. A kettő együtt - verhetetlen páros.

A Frederique Constant gyár Maxime Manufacture Automatic Lady Chocolate modellje  ötvöz mindent, amivel a női szív megszólítható: nem elég a dús, mélybarna-gyöngyházas csokoládé szín, ott a fényes, finom alligátor bőr szíj, a barnával harmonizáló árnyalatú rózsaarany tok az 52 darabos, ragyogó gyémántkoszorúval, a számlapon a 6 kis briliánssal....Maga a megtestesült luxus.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!