Willis és új felesége futurisztikus szado-mazo fotóalbuma - fotóval

Utolsó frissítés:

Bruce Willis a világ két megmentése között egy katalógusból kiválasztotta élete új társát, feleségül vette, most pedig félmeztelenül mutogatja egy magazinban. Hibátlan árut kapott, valóban.

Bruce Willis bevallottan exhibicionista személyiség, sok kritikusa szerint tulajdonképpen nem is nevezhető a szó valódi értelmében színésznek, hiszen mindig, minden szerepében saját maga egy idealizált változatát játsza el. Ha így van, Willis azt sem bánja, láthatóan szereti megmenteni a világot, élvezi a hősi pózokat. Volt feleségével, Demi Moore-ral remekül illettek egymáshoz, Demi sem ment a szomszédba egy kis magamutogatásért, gondoljunk csak a híres-hírhedt meztelen terhes fotóra a Vanity Fair címlapján. A válás után Moore újraházasodott, de megtartotta régi jó szokásait, így azóta is számos alkalommal láthattuk ilyen-olyan módszerekkel konzervált idomait, illetve a Twitternek köszönhetően új férjével, Ashton Kutcherrel minden rezdülésüket megosztják a közzel az interneten.

Willis úgy tűnt, jó ideig nem találta párját, neve ugyan felmerült egy luxus prostituáltakkal kapcsolatos

© W magazin
botrány kapcsán, de különben meglehetősen diszkréten élte életét. A bennfentes beszámolók szerint azonban a 2007-es Vadidegen (Perfect Stranger) című film forgatását arra használta fel, hogy végre enyhítsen kínzó magányán. A színész feltűnő érdeklődést tanúsított az egyik mellékszereplő kiválasztása iránt, szorgalmasan nézegette a casting fotókat, míg végül két lány mellett tette le a voksát. Mindkettő bekerült a filmbe, mindkettővel randizott is, de Emma Heming fehérnemű modell jobban megfelelt az elvárásainak, úgyhogy hamarosan el is vette a hölgyet feleségül.

© W magazin
Az ifjú pár most elég bizarr nászutas képekkel jelentkezett, amelyeket a botrányfotós Steven Klein készített el a provokatív akcióiról híres W magazin számára. A képek egyszerre gyönyörűek és ijesztőek, Klein mestere ennek a kombinációnak, de most különösen jól sikerült a mix. A fotókon hol az szokásosnál jobban kigyúrt Willis meztelen, hol újdonsült felesége melleit csodálhatjuk meg és minden beállítás erősen szexuális töltetű a maga futurisztikus szadista-mazochista módján. A jeleneteket mintha csak egy különös sci-fi filmből vágták volna ki, számos utalást tartalmaznak már létező kultikus alkotásokra a sminkkel, a jelmezekkel, a környezettel. Teljességgel értelmetlenek, de kétség kívül látványosak.

KM