szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az Oscars Designer Challenge pályázat oscar.com honlapra felkerült modelljeire hétfőig lehet szavazni.

Az Oscars Designer Challenge pályázat oscar.com honlapra felkerült modelljeire hétfőig lehet szavazni. A legkedveltebb ruhát egy modell viseli majd a február 27-i díjkiosztó ceremónián.

A több mint harminc jelentkezőből kiválasztott legjobb kilenc közé bekerült tervezők kedden mutatták be Oscarra szánt ruhakölteményeiket a Filmakadémia székházában tartott divatbemutatón. Egyikük, a földig érő, krémszínű kreációval jelentkező Clay Sadler azt mondta, hogy élete álmát látná megvalósulni, ha győzne.

Nem csak a filmesek versenye
©

A divattervezői pályázat idén már harmadik évébe lépett. A nemes versengés egyfelől remek lehetőséget kínál a tervezőknek a kiugrásra, másfelől a ceremónia rajongóit is bevonja a csillogó külsőségek világába. "Akiknek nincs lehetőségük arra, hogy hírességekkel kerüljenek kapcsolatba, azoknak segíthet ez a pályázat egy szinttel feljebb jutni" - fogalmazott Toni Pickett, a divatverseny koordinátora.

Mint megemlítette, Sandra Bullock az egyik tavalyi finalista ruháját viselte a 2010-es MTV Movie Awards alkalmával. A tervezőt, Oday Shakart az Oscar-verseny döntőjébe került munkája nyomán választotta ki Bullock stylistja.

Az idei döntősök az ország minden tájáról érkeztek, a modellek pedig az egyszerű vonalaktól a drámai eleganciáig színes választékot kínálnak az alkalmi estélyikből.

Koronavírus: 500 alatt az új fertőzöttek száma, 89-en hunytak el

Koronavírus: 500 alatt az új fertőzöttek száma, 89-en hunytak el

Brüsszelben válságtanácskozást tartottak az AstraZeneca miatt

Brüsszelben válságtanácskozást tartottak az AstraZeneca miatt

Hózáporok válthatják a napsütést kedden

Hózáporok válthatják a napsütést kedden