Pörkölt tarantulák és sült férgek

A Föld populációjának robbanásszerű növekedésével hozzá kell szoknunk a gondolathoz, hogy előbb-utóbb bizony a...

  • life-style.hu life-style.hu
Pörkölt tarantulák és sült férgek
vice.com

A Föld populációjának robbanásszerű növekedésével hozzá kell szoknunk a gondolathoz, hogy előbb-utóbb bizony a rovarok is rendszeres részei lesznek táplálkozásunknak. Szaporításuk töredékébe kerül a mai háziállatokhoz képest, és több protein, vitamin, és zsírsav található bennük mint a legtöbb húsfajtában.

A VICE magazin weboldalán ide kattintva most Milène Larsson összeállítását olvashatjátok a rovar-fogyasztás okairól, előnyeiről és különböző rovar-receptekről.

Forrás: vice.com

Titokban kipróbálta a sóskúti akkufeldolgozót az Andrada: ömlött a fekete por

Titokban kipróbálta a sóskúti akkufeldolgozót az Andrada: ömlött a fekete por

Bár hivatalos próbaüzemről szó sem lehetett a szlovén Andrada akkuhulladék-hasznosító üzemében, a sóskúti telephelyen már tavaly nyáron bekapcsolták teszt jelleggel a nagy nehézségek árán összeszerelt gépsort. A birtokunkba került fotók és videók, valamint belső források elmondása alapján a próba eredménye totálisan eltér attól, mint amit a cég kezdettől ígér: a zárt és tiszta rendszer helyett ömlött a grafitot tartalmazó por az üzem gépeiből.