Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
A Föld populációjának robbanásszerű növekedésével hozzá kell szoknunk a gondolathoz, hogy előbb-utóbb bizony a rovarok is rendszeres részei lesznek táplálkozásunknak. Szaporításuk töredékébe kerül a mai háziállatokhoz képest, és több protein, vitamin, és zsírsav található bennük mint a legtöbb húsfajtában.
A VICE magazin weboldalán ide kattintva most Milène Larsson összeállítását olvashatjátok a rovar-fogyasztás okairól, előnyeiről és különböző rovar-receptekről.