szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiába áramlottak milliárdok az ökölvívókhoz, nemhogy eredmények nincsenek, hanem csődközelbe került a szövetség. Erdei Zsolt elnök nyakára gyámot ültettek, aki megérkezett, és hirtelen minden átláthatóvá vált – mondta el egy interjúban.

303 millió forint segélyt kapott a Magyar Ökölvívő Szakszövetség a kormánytól, hogy ki tudja fizetni a tartozásait, és hogy továbbra is jogosult legyen állami támogatásra – mondta Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke a 24.hu-nak adott interjúban.

Bajkai István
©

Mióta Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő személyében gazdasági gyámot ültettek a nyakára, megkezdődtek a tárgyalások a 300 milliós mínuszt hozó, tavaly augusztusban a Duna Arénában megrendezett ifjúsági vb beszállítóival – Erdei csak jelen van, Bajkai tárgyal. Az elnök eddig nem nagyon foglalkozott a részletekkel, az embereire bízta az egyeztetéseket a beszállítókkal,

"most, hogy beleláthattam az egészbe, teljesen más színben látom a szervezést"

– jegyezte meg.

Erdei lelkesen beszél az új rendszerről:

"Minden pontosan, papíron lekövethetővé vált".

Rengeteg pénz áramlott az ökölvívásba, 2013 és 18 között 4 milliárdot kapott a sportág, eredményt viszont nem nagyon hozott. Erdei erre azt mondja: "Látjuk, tapasztaljuk, hogy valami nem működik, mindenképp változtatni kell." A megoldást a központosításban látja, és egy külföldi szövetségi kapitányban, aki "felkavarná az állóvizet".

Erdei Zsolt 2017 áprilisától MÖSZ-elnök.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Barcelona megrázta a pofonfát: kiírta a Facebookra, hogy indulnak Bukarestbe

A Barcelona megrázta a pofonfát: kiírta a Facebookra, hogy indulnak Bukarestbe

Háromszor jobb-e a háromszor drágább tévé?

Háromszor jobb-e a háromszor drágább tévé?

A száműzött ellenzéket is vádolja vezető atomtudósa megölése miatt Irán

A száműzött ellenzéket is vádolja vezető atomtudósa megölése miatt Irán