szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Végre megtörténik, aminek már évek óta meg kellett volna történnie: nem csak az emberek profilját, hanem az általuk közzétett bejegyzéseket is megtalálhatjuk a Facebook keresőjével.

A Facebook 1,35 milliárd aktív felhasználója részben örömöt jelent az üzemeltetők számára, részben azonban komoly kihívást. A rengeteg facebookozó ugyanis rengeteg közzétett tartalmat is jelent, amelyben jelenleg nagyon nehézkesen lehet keresni.

Ez vált egy kicsit könnyebbé, a Facebook ugyanis frissíti keresőjét, amely hamarosan nem csak (oldalak, csoportok vagy emberek) nevére keres, hanem a közzétett tartalmakban is. Például ha beírjuk a keresőmezőbe a név + esküvő kifejezéseket, akkor az illető "esküvő" kifejezést tartalmazó bejegyzéseit mutatja a Facebook.

©

Az újítást első körben angol nyelvű felületein vezeti be a Facebook, még a héten, a weboldalon kívül az iPhone-os alkalmazásban is. Az androidos alkalmazás frissítése, illetve más nyelvek támogatása majd utána következik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fidesz útját járják be az amerikai republikánusok egy új tanulmány szerint

A Fidesz útját járják be az amerikai republikánusok egy új tanulmány szerint

"Csehországban meg kell hosszabbítani a szükségállapotot"

"Csehországban meg kell hosszabbítani a szükségállapotot"

Hogyan fogyhatok le? Segít a közgazdaságtan!

Hogyan fogyhatok le? Segít a közgazdaságtan!