szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha meg akarja tervezni havi kiadásait és figyelemmel szeretné követni, hogy mire mennyi pénzt költ, akkor ez az ingyenes alkalmazás komoly segítség lehet.

Androidra a lehető legjobb ingyenes kiadáskezelő alkalmazás az Expense IQ, és nem csak azért, mert magyar menüje van. Használatához csak meg kell adni a pénznem rövidítését (HUF), a napi emlékeztető időpontját és a nyelvet, majd el is kezdhetjük kezelni az online kasszánkat. A + ikonra nyomva minden kiadásunkat és bevételünket megadhatjuk, nem csak összeg, hanem kategória szerint is. Ezt sok ilyen app tudja, de van két olyan funkció, ami miatt különösen érdemes kipróbálni.

©

Egyrészt nem csak feljegyezni, hanem tervezni is lehet a kiadásokat, a "Költségvetések" mappában minden kategóriában megadható, hogy az adott hónapban mire mennyit szeretnénk költeni. Az alkalmazás egy csíkon jelzi is, hogy a kategória tervezett költségén belül hol járunk, piros színnel pedig figyelmeztet, ha túlléptük a költségkeretet.

A másik érdekes funkció a "Számlaemlékeztetők", itt a befizetési határidő mellett a kategória és az összeg is megadható. Így mindig meg tudjuk nézni, hogy milyen típusú számlánk maradt még és annak befizetéséről sem fogunk elfeledkezni, hiszen értesítést kapunk a fizetési határidő lejárta előtt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!