szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hasznos funkció érkezhet a WhatsApp valamelyik közelgő frissítésével: lehetővé válhat önmegsemmisítő üzenetek küldése.

A WABetaInfo figyelt fel egy érdekes funkcióra a Google Play Beta Programban, az androidos WhatsApp 2.19.348-as bétaverziójában. A Disappering Messages-ról (eltűnő üzenetek) Delete Messages-nek (üzenetek törlése) átkeresztelt funkció lehetővé tenné önmegsemmisítő üzenetek küldését, azaz egy bizonyos, előre beállított időtartam után az üzenet nyom nélkül eltűnne a partner fiókjából. A funkciót külön engedélyezni kellene, a csoportos beszélgetéseknél a rendszergazda tehetné meg ezt.

Az előre beállítható időtartamok 1 óra, 1 nap, 1 hét, 1 hónap és 1 év lehet, egyedileg meghatározott időtartamok beállításáráról nincsen szó.

©

Mint említettük, a funkció egyelőre csak az egyik bétaváltozatban létezik, azaz eltarthat egy ideig, amíg a WhatsApp nyilvános verzióban is elérhetővé válik. Ezzel együtt a fejlesztés már előrehaladott állapotban lehet, miután még a sötét módot is támogatja. Ez utóbbi még nem jelent meg a WhatsAppban, de könnyen elképzelhető, hogy e két új funkció együtt fog majd elérhetővé válni, egy frissítés keretén belül.

Ha máskor is tudni szeretne a WhatsApp új funkcióiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pártot alapított Bencsik János Polgári Válasz néven

Pártot alapított Bencsik János Polgári Válasz néven

Új távcső épül a magyar asztrofotósoknak

Új távcső épül a magyar asztrofotósoknak

Koronavírus: meghalt 189 beteg és 6212 új fertőzöttet találtak

Koronavírus: meghalt 189 beteg és 6212 új fertőzöttet találtak