szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Spotifyon nemcsak zenéket, hanem egyfajta internetes rádióműsorokat, podcasteket is lehet hallgatni. A szolgáltató újdonságai segítenek a podcastek közötti könnyebb eligazodásban.

Sokan podcasteket is hallgatnak a Spotifyon, és a szolgáltatás új funkciójának köszönhetően sokkal könnyebb lesz a legjobb podcastek megtalálása, mint eddig volt. És ez annyiban fontos, hogy jelenleg több mint egymillió podcast található platformon, ami azt jelenti, hogy számtalan lehetőség van, ha valaki új műsor után kutat. A Spotify most egyszerűsítette a folyamatot, ugyanis listába rendezte a legnépszerűbb (Top Podcast), illetve a legtrendibb, pontosabban a hallgatói szám növekedésének gyorsaságán alapuló (Trending Podcast) műsorokat, segítve a hallgatókat kategorizálni és felfedezni új kedvenceiket.

©

A legfontosabb táblázat felsorolja a régió 200 legnépszerűbb podcastjét, és lehetővé teszi a felhasználók számára új tartalmak felfedezését kategóriánként (például tech, megtörtént bűnesetek, egészség stb.). A kategóriák szerinti böngészés egyelőre csak „egyes piacokon” lesz elérhető, ideértve Brazíliát, Ausztráliát, Németországot, Mexikót, Svédországot, az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat. A Trending Podcast lista az ötven leggyorsabban növekvő műsort jelenítik meg. A listák havonta fognak frissülni.

A Spotify néhány új funkciót vezet be az alkotóknak szánt Spotify for Podcasting alkalmazáshoz. A társaság értesíti az alkotókat, ha a műsoraik megjelennek a listákon, és megkönnyíti podcastjuk „vizuális kártyájának” megosztását a közösségi média platformjain.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hodász atya eltűnik a YouTube-ról, miután berendelték Esztergomba

Hodász atya eltűnik a YouTube-ról, miután berendelték Esztergomba

Egyetlen nap alatt csaknem 200 új koronavírus-fertőzöttet találtak Ausztriában

Egyetlen nap alatt csaknem 200 új koronavírus-fertőzöttet találtak Ausztriában

Az MNB nem vizsgálja a bitcoinos csalókat, pedig Csányi Sándorral is reklámoznak

Az MNB nem vizsgálja a bitcoinos csalókat, pedig Csányi Sándorral is reklámoznak