Az Angry Birds Space a leggyorsabban terjedő mobilos játék

2012. május 01., kedd, 13:24 • Utolsó frissítés: 2012. május 01., kedd, 15:13
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Komoly mérföldkőhöz érkezett a legnépszerűbb okostelefonos játéksorozat legújabb tagja. A siker apropóján új pályákkal is frissítették az Angry Birds Space-t.

Az Angry Birds minden eddigi részénél sikeresebb a legújabb, Space keresztnévre hallgató kiadás. A fejlesztő Rovio állítása szerint ez minden idők leggyorsabban terjedő mobilos játéka, miután 35 nap alatt sikerült vele elérniük az 50 millió letöltést. A játék első részének egy évbe telt ugyanez a teljesítmény.

A Rovio a sikerről beszámoló posztjában egyértelműen utal a Draw Something című aktuális slágerjátékra is (“There's only one conclusion to draw: something even bigger is on its way!”), amely ennél valamivel hosszabb idő, 50 nap alatt jutott el az 50 milliomodik letöltésig.

Az Angry Birds Space sikerének apropóján a Rovio 10 új pályával frissítette a játék iOS-es és androidos verzióját.


Az Angry Birds Space a leggyorsabban terjedő mobilos játék
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


András Molnár: „260 pénzért már elég komoly laptopot kapok, vagy egy közöepes telefont...” » A fémmobil újra támad: teszten az új HTC One

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X