szerző:
hvg.hu

Egy ilyen helyzetre képtelenség felkészülni, jól reagálni pedig még nehezebb.

Sajnos vannak olyan helyzetek, hogy a KRESZ betartása sem biztosítja az embert afelől, hogy ne történjen baleset vele. Erre láthattunk példát az alábbi videón is.

Mivel a motorosok számára piros volt a jelzőlámpa, így megálltak a kereszteződés elején, hogy ott várják meg, amíg elhalad a keresztbe menő forgalom. Arra viszont senki sem számított, hogy ebből baj lehet.

A jobbról érkező forgalomban egy csőrös kamion jött - minden bizonnyal - a kelleténél gyorsabban, a felvétel alapján pedig úgy tűnik, elvesztette uralmát a jármű felett, ami így egyenesen a zöld jelzésre váró motorosokba csapódott. Néhányan ugyan észrevették, hogy közeledik a kamion, de érdemben reagálni már csak néhányuknak sikerült.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!