szerző:
hvg.hu

Egy személyautó ütközött a teherautónak, ami az útról letérve egyenesen a háznak csapódott.

Gyakran hallani a híradásokban olyat, hogy egy jármű az útról lesodródva a ház oldalában végezte. Az ilyen baleseteknél csak a szerencsén múlik, ha nem történik komoly baj, sokszor ugyanis akkora erővel csapódik az autó a falba, hogy csak a házon belül tud megállni. Pont úgy, mint az alábbi felvételen.

A videót néhány napja rögzítette Amerikában, egy kamionsofőr. Az úton ugyan nem volt túl nagy a forgalom, a kamionos szerencsétlenségére azonban egy autó mégis nekiment a járműnek. Ez éppen elég volt ahhoz, hogy a teherautó letérjen az útról, és bár úgy tűnik, van elég hely a korrigálásra, egy 30-40 tonnás géppel nem lehet úgy manőverezni, mint egy személyautóval. Ezért is látszódik úgy, mintha a sofőr minden reakció nélkül rohanna a ház oldalába.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a balesetben megsérült-e valaki.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!