szerző:
hvg.hu

A BMW 8-as sorozata eddig olyan volt, mint a jeti: mindenki hallott róla, de eddig még senki sem látta.

Azt már régóta tudni lehet, hogy a BMW szeretne konkurenst teremteni a Mercedes S-osztályos kupéjának, ám eddig csak annyit hallottunk a 8-as sorozat projektjéről, hogy dolgoznak rajta. A Motor Authority azonban szerzett néhány lesifotót róla, így ha álcázva is, de már látható a készülő luxusgép.

A jelek szerint a BMW új platformjára épülő kocsi a bajorok új zászlóshajója lesz majd. Méretét tekintve hosszú és alacsony gépről van szó, alacsonyabb lehet, mint eddig bármelyik BMW-kupé.

©

A hátsó részében már most is felfedezhető a Hofmeister kink-dizájn, és a tetővonal hátsó része is elég ígéretesnek tűnik. Emellett az oldalsó tükrök is újnak – egész pontosan kecsesebbnek és keskenyebbnek – tűnnek, mint bármelyik másik, amit eddig a BMW-nél alkalmaztak. Izgalmas autónak ígérkezik.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!