szerző:
hvg.hu

Baleset történt a Fehérvári út és a Kanizsai utca sarkán, a sofőrt tűzoltóknak kellett kiszabadítani. A Fehérvári útnak ezt a részét lezárták, a villamosok nem közlekednek.

Villamossal ütközött egy autó a Fehérvári út és a Kanizsai utca sarkán, tudta meg a 24.hu. A villamosok nem közlekednek, egyelőre pótlóbusz sem jár. A Fehérvári útnak ezt a részét lezárták. Egy szemtanú szerint, aki a Móricz Zsigmond tér felé tartó 17-es villamoson utazott, az autós vissza akart fordulni a Fehérvári úton, de nem nézett körül. A villamos a vasúti híd alatt fékezni kezdett, hiába. A sofőr beragadt az autóba, tűzoltóknak kellett kiszabadítani őt. Sérülései ugyanakkor nem tűnnek súlyosnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!